Gentlemans’s Ride 2021 wederom een groot succes – opbrengst bijna 4 miljoen!

Op Zondag 23 mei werd voor de zevende keer de Distinguished Gentleman’s Ride in Venlo gereden en wat was het een verademing om weer als groep te mogen rijden! Mooi om te zien dat de DGR nog altijd leeft en een indruk weet te maken en ook achter laat. En dat allemaal om de bewustwording rondom prostaatkanker te vergroten en geld op te halen voor onderzoek.

Verzamelen vond plaats bij Jochumhof in Steyl en waren blij verrast met de opkomst. Voor het eerst in Mei (voorgaande jaren werd de DGR gereden eind September) en brachten de rijders de zon mee voor het eerst in een paar jaar. Oude en nieuwe gezichten vonden elkaar en na een korte speech maakte we ons op voor de rit naar de tussenstop…

Bij Jagersrust in Velden werden onze rijders verwelkomd voor de lunch! Door vriendelijk personeel werden we bediend op het terras en kon men onder het genot van een drankje&hapje bijkletsen met elkaar.

Daarna werden de jaarlijkse foto’s gemaakt voor de media wall en reden we, met een omweg gezamenlijk terug naar Venlo.

De zevende Distinguished Gentleman’s Ride in Venlo was wederom een geweldig succes. Volgend jaar hopen wij weer een finish lokatie aan te doen waar we weer eens een feestje mogen bouwen! De 8e editie DGR Venlo 2022 gaat plaats vinden op zondag 22 Mei.

Chapeau trouwe en nieuwe rijders DGR Venlo, en vrijwilligers bedankt voor jullie bijdrage! Op naar volgend jaar!

We salute you!!!

Impressies van de zevende editie DGR Venlo, 2021: http://www.avonturierszondergrenzen.nl/impressies-2021/

Klik HIER voor alle foto’s van de zevende editie DGR Venlo, 2021

Klik HIER voor alle statie foto’s van rijders zevende editie DGR Venlo, 2021

Meer informatie over The Distinguished Gentleman‘s Ride vind je op www.gentlemansride.com